Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki

Obstaja velika verjetnost, da ste v svojem življenju že spoznali posameznike, ki so na lastni koži izkusili zobne vsadke in imajo z njimi pozitivne izkušnje. Zobni vsadki so odličen način za zamenjavo manjkajočih zob, takšna vrsta tretmaja pa velja za eno  izmed najboljših za spopadanje z manjkajočimi zobmi.

 

Zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti?

 

Eden izmed glavnih razlogov, zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti, ki so na voljo, je način, s katerim zobozdravnik umetno nadomesti zobno korenino. Naravne zobne korenine so seveda zelo pomembne; vsakič, ko zob uporabite za grizenje, je senzacija preko zobne krone posredovana v zobno korenino & v kost, ki le to obdaja. To dejanje vpliva na samo kost, zato se kakršne koli stare kostne celice nenehno zamenjujejo. Takoj, ko je s čeljusti odvzeta naravna, organska zobna korenina, do tega zamenjevanja kostih celic ne prihaja več & čeljust se počasi začne obnavljati. Večina te re-absoprcije se zgodi po prvem izpadlem zobu, zato je pomembno o zamenjavi izkubljenih zob razmišljati čimprej.

 

Poleg tega so lahko zobni vsadki boljši tudi z vidika estetike, saj lahko nadomestijo le en zob. Profesionalni zobozdravnik lahko nov zob za vsajanje izdela z materialov najvišje kakovosti. Poleg tega zagotovi, da je zob izdelan tako, da vašim ustnicam in licem nudi zadostno podporo, saj lahko pomanjkanje več zob vodi do usahnjenega videza obraza.

 

Zobni vsadki so lahko odlična izbira za posameznike, ki nošenja proteze nimajo najraje & niso zadovoljni z omejitvijo na mehkejšo hrano. Z zobnimi vsadki je uživanje hrane bolj prijetno, saj bodo zobje trdno nameščeni, zato ne boste imeli kakršnih koli skrbi – tudi med pogovorom z drugimi. Posamezniki, ki so že pred časom izgubili več zob, lahko zobni vsadki prav tako poživijo videz, saj je s časom dimenzija njihovih čeljusti postala šibka, saj je prišlo do izgube kosti. Obnovitev ustrezne dimenzije nudi popolno podporo za lica in ustnice, kar vodi do bolj polnega videza obraza z manj gubicami in finimi črtami na koži.

 

 

Zobno vsajanje izvedite pri Artidentu in povrnite svoj izgubljen nasmeh. Smo dentalna klinika v Ljubljani, ki nudi kakovostne zobozdravstvene storitve in je v lasti družine, ki jo prav tako upravlja. Nudimo tudi cenovno dostopne zobne vsadke. V primeru kakršnih koli vprašanj nas lahko pokličete na +386 40 607987.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :