Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Šest razlogov, zakaj se ljudje raje odločijo za ALL-ON-4 implantate v Ljubljani

Ko pride do izgube celotnega spodnjega, zgornjega ali obeh nizov zob, so najhitrejša in najmanj zahtevna rešitev navadni umetni zobje. Vendar če že imate izkušnje z umetnimi zobmi, ste bili morda razočarani nad njihovo okornostjo in nad tem, kako pogosto zdrsnejo, ne glede na lepila. Prav tako ste verjetno naveličani, da jih morate ponoči odstraniti in čistiti.

 

Zobozdravstveni strokovnjaki in implantologi v Ljubljani ponujajo ALL-ON-4 implantate ženskam in moškim, ki so izgubili en sam ali oba niza zoba. Pri teh zobnih vstavkih se uporabljajo le štiri izjemno dolgi titanovi vložki na vsako čeljust, ki zagotavljajo udobno namestitev nesnemljivih zobnih protez, na katere se lahko zanesete, kot da bi šlo za vaše stalne zobe.

 

Tukaj je samo nekaj najbolj prepričljivih razlogov, zakaj velja razmisliti o tem vrhunskem sistemu ALL-ON-4 implantati v Ljubljani.

 

Želja po stabilnosti in zanesljivosti 

 

Čeprav se običajni umetni zobje prilagodijo glede na vašo čeljustno kost in dlesni, bodo tudi optimalno prilegajoči se umetni zobje na koncu zdrsnili ne glede na lepilo za proteze. Umetni zobje vam lahko zdrsnejo, ko pošteno zagriznete ali žvečite hrano, kot so jabolka ali žemljice. Do zdrsa proteze lahko pride tudi pri govorjenju ali hihitanju.

 

S ALL-ON-4 implantati se izognete neprijetnemu zdrsu, saj se vaša prilagojena proteza namesti na štiri natančno nameščene titanove vložke na vsaki čeljusti. 

 

Želja po lažjem in udobnejšem počutju ter pogovoru 

 

Zgornji umetni zobje pokrivajo zgornji del ust, kar je lahko neprijetno in vpliva na gibanje jezika med govorom. Umetni zobje utegnejo spremeniti občutek v ustih in vplivati na vaš vsakdanji način govora.

 

Pri tej vrsti implantatov je zanimivo, da zgolj zdrsnejo čez dlesni in se ne raztegnejo do vrha ustne votline. Po krajšem obdobju prilagajanja dobite občutek, kot da imate svoje običajne zobe, vaš govor pa bo isti kot prej.

 

Želja po najljubši hrani 

 

S to vrsto implantatov ne boste samo lažje grizljali in jedli, ampak boste lahko hrano tudi bolje začutili in okušali.

 

Izognite se odstranjevanju in čiščenju umetnih zob 

 

Kadar imate umetne zobe, morate po zaužitju hrane popolnoma očistiti dlesni, jezik in usta. Umetne zobe morate tudi ščetkati in jih nato ponoči odstraniti zaradi čiščenja.

 

ALL-ON-4 implantati ostanejo v ustih. Znova si lahko umivate zobe in poskrbite za dobro počutje ustne votline na enak način kot pri običajnih zobeh.

 

Želja po ohranitvi čeljustne kosti 

 

Umetni zobje služijo kot nadomestek za manjkajoče zobe, vendar ker le ležijo na čeljustni kosti, pri grizenju ne povzročajo podobnega pritiska kot naravni zobje ali zobni vsadki. S štirimi stebrički, vgrajenimi v vsako čeljustno kost, ta oblika implantatov ustvarja zanesljiv pritisk na vašo kost.

 

Ne morete si privoščiti implantatov za vse zobe

 

Zobni implantati so najbolj običajen nadomestek, ki daje videz in občutek pravega zoba. Vendar pa vsi ne morejo pokriti stroškov za nadomestitev celotne čeljusti z implantati. Najboljši postopek ALL-ON-4 implantati v Ljubljani vam ponuja najboljše med umetnimi zobmi in implantati.

 

Če želite preveriti, ali ste primeren kandidat za ALL-ON-4 implantati, pokličite +386 40 607987 in se dogovorite za posvet s strokovnjaki pri Artidentu.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :