Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Ali so ALL-ON-4 implantati v Ljubljani cenovno ugodna rešitev?

Številni pacienti pogosto razmišljajo o tem, ali lahko krijejo stroške zobnih implantatov, in odgovor je večinoma pritrdilen. Ne boste verjeli, kako ugodni so ALL-ON-4 implantati v Ljubljani v primerjavi z običajnimi umetnimi zobmi in mostički. Pod pogojem, da želite zamenjati vse zobe hkrati, je metoda All-on-4 morda bolj razumna izbira od drugih možnosti. 

Poglejmo si razloge. 

Manj implantatov, sprejemljivejši stroški

Metoda All-on-4 je sistem zobnih implantatov, ki uporablja zgolj štiri ali šest implantatov za celotni lok. To pomeni, da vam ne bo treba plačati za namestitev 14 zobnih inplantatov v zgornjo ali spodnjo čeljust za obnovo zob. Priznani zobozdravniki iz Ljubljane pri metodi All-on-4 uporabljajo pravilno nameščene implantate, kar pomeni 10 implantatov manj. Tako lahko občutno zmanjšate stroške zobozdravstvenega zdravljenja.

Izbrani zobozdravnik

Zobozdravnik vas lahko napoti k drugim strokovnjakom za zobno vsaditev. Takšni primeri lahko povišajo stroške zdravljenja z metodo All-on-4 in zahtevajo dodatne zobozdravstvene posege. Uveljavljeni zobozdravniki iz Ljubljane so dodatno usposobljeni za zdravljenje z implantati, zato se vam ni treba obrniti na drugega specialista. Kadar se celotna implantacijo izvede na enem mestu, bodo vaši stroški manjši. Vsekakor je bolje, če ste pri priznanem zobozdravniku, ki zdravljenje opravlja na kraju samem. Celotno zdravljenje z vsadki, ki ga izvaja in obravnava podoben ponudnik ali skupina zobozdravstvenih strokovnjakov, zagotavlja cenovno ugodno oskrbo.

ALL-ON-4 implantati v Ljubljana

Splošni stroški zdravljenja z zobnimi implantati

Koliko stanejo zobni implantati All-on-4? Cena je odvisna od posameznika. Nekateri imajo ustne težave, ki jih je treba zdraviti skupaj z zdravljenjem z implantati, zato za vsak primer ne moremo določiti enotnega stroška. Kljub temu boste ugotovili, da je cena implantatov All-on-4 nižja od cene zobnih implantatov za vsak zob posebej.

Ali so implantati All-on-4 cenejša izbira?

O metodi All-on-4 je vredno razmisliti, saj gre za postopek, ki prinaša izjemne rezultate z nezahtevno nego. Ustrezno vzdrževan implantat vam lahko služi do konca življenja. Umetne zobe je praviloma treba zamenjati vsakih 5-10 let, ne glede na to, kako z njimi ravnate. Stroški, ki nastanejo ob vsaki potrebi po novih umetnih zobeh, in težave, ki jih povzročajo, najverjetneje ne bodo enaki stroškom implantatov All-on-4.

Poleg denarja snemljive proteze vplivajo tudi na druge človeške lastnosti, kot so samozavest in varnost. Če so umetni zobje neprijetni za nošenje ali povzročajo nerazločno govorjenje, je vredno vložiti v nekaj bolj stabilnega in udobnejšega.

Če želite najboljše ALL-ON-4 implantate v Ljubljani, se obrnite na zobozdravnike iz ordinacije Artident. Razpolagajo z najboljšo opremo in zobozdravniki, ki ponujajo najboljše zdravljenje z implantati po dostopni ceni. Angleško govoreči zobozdravniki vam bodo ponudili vrhunske zobozdravstvene storitve. Naročite se na telefonsko številko +386-40-607987. 

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :