Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Zakaj so zobni implantati odlična rešitev za izgubljene ali polomljene zobe?

Imate težave z manjkajočimi zobmi in iščete rešitev za njihovo enostavno nadomestitev? Zobozdravnik iz Ljubljane vam ponuja zobne implantate, ki bodo trajni odgovor na težave s poškodovanimi ali izgubljenimi zobmi. Zobni implantati so zagotovo eden najučinkovitejših načinov za popravilo poškodovanih zob in izgubo zob. Predstavljajo najboljšo izbiro, če vam je izpadel zob ali morate popraviti zlomljen zob. Želite spoznati prednosti zobnih implantatov? Preberite si spodnji seznam:

Videti so kot naravni in zdravi zobje: Zobni implantati so vzdržljivi in trdni ter na videz in na otip spominjajo na prave zobe. Podoben je tudi njihov način delovanja.

Dolgoročen pristop: Medtem ko imajo običajne proteze in mostički življenjsko dobo od pet do deset let, nakar jih je treba zamenjati, je zobne implantate mogoče redno prilagajati in lahko zdržijo celo življenje. Vendar je treba za najboljši rezultat poskrbeti za ustrezno nego.

Zobozdravnik Ljubljana

Odličen in neviden dodatek: Zobne proteze utegnejo povzročati zadrego pri govorjenju ali prehranjevanju, zlasti če niso pravilno nameščene. Pri tem obstaja nevarnost, da vam izpade ali zdrsne iz ust. Zobozdravniki implantologi iz Ljubljane pa ga brezhibno povežejo z vašimi naravnimi zobmi, kar vam povrne samozavest in omogoča, da živite naprej.

Zaščiti čeljustno kost: Pri odstranitvi zoba telo absorbira kost, ki obdaja korenino, kar povzroči izgubo kosti. Zobni implantati pa delujejo kot zobne korenine, ki spodbujajo čeljustno kost ter jo ohranjajo zdravo in močno.

Ohrani obrazno strukturo: Manjkajoči zobje običajno povzročijo povešenost obraza, zaradi katerega boste morda videti starejši. To težavo lahko reši odličen zobozdravnik iz Ljubljane. Nudi vam odlično rešitev za težave z zobmi in povrne vašo naravno strukturo obraza. Videti boste bolj mladostno, vaš obraz pa bo videti polnejši.

Dolgoročna rešitev: V nasprotju z zobnimi protezami, ki jih je treba ponoči odstraniti zaradi čiščenja, lahko zobne implantate pustite v ustih, ne da bi zdrsnili. Tudi ščetkanje in nitkanje implantatov je podobno negi naravnih zob. Gre za trajno rešitev za vaše zobne težave.

Brez vpliva na govor: Ko oseba nosi zobno protezo, mora imeti usta stisnjena, da prepreči zdrs zobne proteze in nerazločno govorjenje. Zobni implantati pri zobozdravniku iz Ljubljana so na otip in funkcijo popolnoma enaki naravnim zobem, kar ne bo vplivalo na vaš govor.

Brez lukenj: Krone in zobni implantati so izdelane iz posebnih materialov, ki preprečujejo nastanek zobne gnilobe. Seveda pa morate predel okoli vsadka temeljito očistiti, da odstranite vse mikroorganizme, ki bi lahko povzročili okužbo in tanjšanje dlesni. Obenem pa lahko jeste vse, kar si zaželite.

Zaključek:

Zobni implantati so najboljša rešitev za popravilo zlomljenega zoba ali nadomestitev manjkajočega zoba. Pri tem vam lahko pomagajo strokovno usposobljeni zobozdravniki v podjetju Artident v Ljubljani. Za več informacij se obrnite nanje še danes ali obiščite spletno stran https://www.artident.si/.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :