Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Dentalni implantati omogočajo, da v življenju uživate brez skrbi o svojih zobeh

Trpite zaradi izgube zob? Se sramujete javnih izhodov, saj ne želite, da bi kdor koli videl vaše zobe? Dentalni vsadki (implantati) dokazano veljajo za najboljšo rešitev posameznikov, ki so zaradi zobne bolezni, poškodbe ali drugega razloga izgubili eden ali več zob. Zobni vsadek pomeni umetno zobno korenino, ki pomeni trajno osnovo vsajeno v vašo čeljust in drži nadomestni zob. Zobni vsadki veljajo za popularno in učinkovito dolgoročno rešitev za posameznike, ki trpijo zaradi manjkajočih, izpadajočih zob ali zaradi kronične zobne težave. Vsadke je preprosto namestiti med naravne zobe, saj so naravnega videza in občutka in predstavljajo najboljšo nadomestitev zob.

 

Zobnim vsadkom lahko popolnoma zaupate, saj je njihova namestitev vedno prilagojena vašim potrebam:

 

Zobni vsadek (implantat) povrne izgubljen zob, ki se v primeru, da ga namesti kvalificiran zobozdravnik naravno prilega in prav tako deluje kot naravni zob. Udobno boste jedli, se smejali, govorili in opravljali druge dejavnosti.

 

  • Zobni vsadki so grajeni tako, da bodo obstojni do konca vašega življenja, a le v primeru, da so strokovno nameščeni. Gre za dokazano najboljšo dolgoročno rešitev.
  • Pomagajo preoblikovati vaše dlesni in čeljust
  • Nasmeh obnovijo brez kakršnih koli stranskih učinkov. Druge možnosti nadomestitve zob lahko prinašajo določene stranske učinke za vaš videz, ki niso vedno privlačni.
  • Prilagodljive in odstranljive denture lahko povzročajo stres pri opravljanju vsakodnevnih stvari. Takšna težava pri zobnih vsadkih ni prisotna, saj delujejo kot naravni zobje. Govorili boste brez, da bi se na kakršen koli način osramotili.
  • Zobni vsadki (implantati) predstavljajo možnost nadomestitve zob, ki ohranja in stimulira naravno kost in preprečuje njeno izgubo.
  • Zobni vsadki (Implantati) po uspešni namestitvi nikoli ne zdrsnejo ali izpadejo.

 

Zdaj se verjetno sprašujete “Ali nameščanje implantatov predstavlja bolečo izkušnjo?” Implantati od Artident veljajo za neboleč postopek, ki ga izvajajo usposobljeni in izkušeni zobozdravniki, ki uporabljajo kirurško tehniko. Postopek vsajanja v kost je preprost in izvajan s strani profesionalnih zobozdravnikov v Sloveniji. Številni popotniki iščejo priložnost za posvetovanje z najboljšimi zobozdravniki za Zobne vsadke (implantate).


Zaključek –


Zobni vsadki zdaj veljajo za najljubšo izbiro za nadomestitev  zoba. Pristop zobozdravnikov Artidenta velja za najbolj priljubljen na področju zobnih vsadkov. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov združuje svoje moči in s pomočjo popolnoma opremljene klinike ustvarja čudovite nasmehe naših pacientov. Z vami bomo tesno sodelovali in vam svetovali ter skupaj odkrili najboljši način za vas. Ena ekipa, ene cena, en sladek nasmeh in veliko sreče, ki predstavlja pravo lepoto zobnih vsadkov – vse z ekipo profesionalnih zobozdravnikov Artident. Pokličite nas na  +386 40 607987, info@artident.si za vaša vprašanja in lep nasmeh.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :